Fahrschule Sieber, Gaisburgstraße 9, 70182 Stuttgart

 

Mirë se keni ardhë

 

Identiteti shqiptar në Stuttgart

 

Autoshkolla numër një dhe e vetme me instruktor shqiptar në Stuttgart

 

Ju mundësojmë marrjen e patentshoferit në afat rekord dhe me kushte shumë te volitshme.

Për informata më të hollësishme na kontaktoni në telefon ose na vizitoni ne lokalet e autoshkollës në adresen si vijon:

 

Adresa: Gaisburgstrasse 9, 70182 Stuttgart
(Olgaeck, afër Charlottenplatz)

Tel: 0711-75 88 45 46
Mob: 0151-55 40 57 51

 

Gjithmonë në shërbimin dhe përkujdesin tuaj

 

Dipl.Ing,  MPU-Berater

 Fahrlehrer

Xhevat Qerimaj

 

 

 

 

 
  
 

 

 

 

 

   
   
 
 
 

 

© Dizajni u punua dhe mirëmbahet nga Perparim Ibishi  Design by: www.PimiCompany.info