Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
123456

stuttgart autoshkolla shqipe

Auto Shkolla STUTTGART

 

 

Mirë se keni ardhë
Identiteti shqiptar në Stuttgart

Tel: 0711-75 88 45 46 ´
Mob: 0151-55 40 57 51

Orari i punës:
Montag – Freitag:  09:00 – 18:00 Uhr
               Samstag: 11:00 – 15:00 Uhr

 • Dëshironi te përgatiteni në mënyrë profesionale, në teori edhe praktikë nga instruktor shqiptar?
 • Preferoni te përgatiteni në një atmosferë familjare?
 • Synoni të pajiseni shpejtë dhe sigurtë me patentshofer?
 • Atëherë keni bërë zgjedhjen e duhur sepse ne jemi Autoshkolla e vetme në Stuttgart që ofron një mundësi të tillë!!!.
 • Ne ofrojmë përgatitje teorike dhe praktike në SHQIP dhe GJERMANISHT.
 • Mos ngurroni, ejani dhe binduni me shërbimet tona në mënyrë që të jeni më të avansuar se të tjerët!!!
 • Shërbimet tona janë garancë për ju!!!
 1.  Ju mundësojmë marrjen e patentshoferit në afat rekord dhe me kushte shumë te volitshme.
 2. Ofrojmë kurse intenzive për marrjen e patentshoferit brenda 10-14 ditësh.
 3. Ofrojmë program mësimi online me çasje 24 orëshe nga shtëpia dhe materjal të përkthyer në gjuhën shqipe.
 • Për informata më të hollësishme na kontaktoni në telefon ose na vizitoni në lokalet e autoshkollës në adresen si vijon:

Fahrschule Sieber

Gaisburgstrasse 9, 70182 Stuttgart

(Olgaeck, afër Charlottenplatz)

Gjithmonë në shërbimin dhe përkujdesin tuaj
Fahrlehrer: (Dipl.Ing.)Xhevat Qerimaj

VIDEO PJESA 1

VIDEO PJESA 2

Mpu-Beratung

Login InOnline

Kemi 1 vizitor n'linjë

Facebook