Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
123456

Auto shkolla stuttgart

RRETH NESH

Mirë se keni ardhë

Identiteti shqiptar në Stuttgart

Autoshkolla numër një dhe e vetme me instruktor shqiptar në Stuttgart

Ju mundësojmë marrjen e patentshoferit në afat rekord dhe me kushte shumë te volitshme.

Për informata më të hollësishme na kontaktoni në telefon ose na vizitoni ne lokalet e autoshkollës në adresen si vijon:

Fahrschule Sieber

Gaisburgstrasse 9, 70182 Stuttgart

(Olgaeck, afër Charlottenplatz)

Tel: 0711-75 88 45 46

Mob: 0151-55 40 57 51

Gjithmonë në shërbimin dhe përkujdesin tuaj 
Dipl.Ing, MPU-Berater & Fahrlehrer Xhevat Qerimaj

 

VIDEO PJESA 1

VIDEO PJESA 2

Mpu-Beratung

Login InOnline

Kemi 1 vizitor n'linjë

Facebook